neděle 19. srpna 2007

Flash Gordon 1x01

Každý, kdo má trošku větší zkušenosti s produkcí SciFi Channelu, vždy zavětří, pokud je nějaký projekt označen jako původní výtvor SciFi. Protože v podobném případě je vysoká pravděpodobnost, že se na svět dostala další katastrofa.

A jinak tomu bohůmžel není ani v případě Flashe Gordona. Zpočátku by člověk mohl nabýt dojmu, že se autoři stylem snažili o reminiscenci seriálů 80. let, jistěže v nadsázce. Ovšem po pár minutách se ona nadsázka ne a ne dostavit. K tomu příšerné dialogy, ne moc zajímavé situace, postavy ploché... prostě zoufalost.

Po několika desítkách minut se konečně Flash a spol. dostane na planetu Mongo a do spárů superzáporáka Minga... který je podle uniformy zřejmě zběhem z Battlestar Galactica. Naštěstí se k Flashovi přidá Aura, takže se je aspoň malinko na co dívat, a na konci se objeví Baylin (a opět něco málo k dívání).

Takže má-li někdo chuť na Flashe Gordona, tak ať si pustí film z roku 1980 a na tenhle seriál se radši ani nedívá.

1/5

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Jsem rad, ze nekdo ma nazor na tento serial, ale me nakonec tato kravina dostala a po par dilech jsem se do toho zazral a uz se nemuzu dockat kdy vyjde 2. serie

Anonymní řekl(a)...

kde na to seženu titulky